• Nedavno
Mitutoyo 264-626 U-Wave predajnik, U-Wave-TMB model, IP67 tip

Mitutoyo 264-626 U-Wave predajnik, U-Wave-TMB model, IP67 tip

Zahvalnost:
KM 89.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Korisničko sučelje omogućava učitavanje podataka u bilo koji softverski proizvod koji prihvaća ulaz na tastaturu, kao što su Microsoft Excel ili Notepad. Modeli su dostupni pomoću Mitutoyo ili Bluetooth protokola. Dostupno sa LED i Buzzer / LED indikatorima prijema. Korisničko sučelje omogućava učitavanje podataka u bilo koji softverski proizvod koji prihvaća ulaz na tastaturu, kao što su Microsoft Excel ili Notepad. Modeli su dostupni pomoću Mitutoyo ili Bluetooth protokola. Dostupno sa LED i Buzzer / LED indikatorima prijema. U-valni odašiljač se instalira na bilo koji Mitutoyo digitalni mjerni alat i koristi Mitutoyo Digimatsko protokol za lako prenošenje mjerenja podataka bežično na PC. Upotreba U-Wave eliminira potrebu za dugim, glomaznim podatkovnim kablovima za mnogo bolju efikasnost mjerenja. U-valni odašiljači dostupni su za Mitutoyo digitalne čeljusti, mikrometre, indikatore i visine i prenose mjerne podatke.

Više detalja

Izbor kupaca

SPROCKET, 2.810 OD, 40

KM 2.00

Artikal : Jednokrilni lančanik Predmet Sprockocketa lanca valjka : Zupčanik lanca valjka Veličina lanca u industriji : 40 Broj zuba zupčanici : 16 Vrsta zupčanika : fiksna provrta...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.