• Nedavno
Nova ravnoteža Muška kaša + okrug pokreće v1 cipelu

Nova ravnoteža Muška kaša + okrug pokreće v1 cipelu

Zahvalnost:
KM 22.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% sintetika. Uvezeno. Gumeni potplat. NB Udobnost umetak. Kontakt za zemlju Imeva. Transformirajte svoj trčanje s novom balansom CUSH + okrug pokrenite tekuću cipelu za muškarce. Trčanje za trčanje sadrži potporni gornji dio sa laganim fit. Plus, NB Udobnost Udobnost i odgovarajući Eva Midsole nudi sigurnu vožnju dok idete na daljinu. Novi saldo, posvećen je pomoći sportašima da postignu svoje ciljeve. Bila je njihova misija više od jednog veka. Zato ne troše novac na slavne preporuke. Oni ga troše na istraživanje i razvoj. Zbog toga ne dizajniraju proizvode da odgovaraju slici. Dizajniraju ih da odgovaraju. Nova ravnoteža se vozi kako bi se najfinije cipele iz istog razloga, sportaši čineli : da bi postigli sve najbolje.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas Muns Runfalcon 3.0

KM 1.00

100% guma Napravljeno u SADu ili uvezeno Gumeni potplat Muške tenisice cipele sa jastukom Jastuk Midsole : Cloud Foom midsole za komfor i vrhunsku jastuku Udoban gornji : gornji tekstil je

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.