• Nedavno
Avanti Posteljina - Sapun, kontratop dodaci, pad inspirirani dekor kupaonice

Avanti Posteljina - Sapun, kontratop dodaci, pad inspirirani dekor kupaonice

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% smola. Sadrži : (1) jelo sa sapunom. Značajke : Ovo jelo sapuna sadrži teksturirani oblik bundeve u van-bijeli. Dodaje savršen dodir pada na bilo koji dekor i bilo koju sobu-spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, ured ili bilo gdje trebate mjesto za vaše stvari. Materijal : izrađen u velikom detalju u ručno oslikanoj smoli. Njega : Ručno pranje. Kolekcija : Koordinira s zahvalnom kolekcijom zakrpa, uključujući odgovarajuće ručnike, stolnjake, pribor za kupatilo i još mnogo toga. 100% smola. Sadrži : (1) jelo sa sapunom. Značajke : Ovo jelo sapuna sadrži teksturirani oblik bundeve u van-bijeli. Dodaje savršen dodir pada na bilo koji dekor i bilo koju sobu-spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, ured ili bilo gdje trebate mjesto za vaše stvari. Materijal : izrađen u velikom detalju u ručno oslikanoj smoli. Njega : Ručno pranje. Kolekcija : Koordinira s zahvalnom kolekcijom zakrpa, uključujući odgovarajuće ručnike, stolnjake, pribor za kupatilo i još mnogo toga. Avanti zahvalna patch sapun odlikuje se teksturiranom obliku bundeve u van-bijeloj boji. Mjere 4,9 "W X 5.1" L X .8 "H, od izdržljive smole. Dodaje savršen dodir pada na bilo koji dekor i bilo koji sobni spavaćih soba, kupatila, kuhinje, ured ili bilo gde trebate mesto za vaše stvari.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.