• Nedavno
Savezni mesinga TA-32 tango kolekcija zidnih sapuna sa sapunom, netacked mesing

Savezni mesinga TA-32 tango kolekcija zidnih sapuna sa sapunom, netacked mesing

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izrađen od najboljih čvrstih mesinganih materijala. Prikriveni montiranje vijaka se lako instalira. Zidni dizajn je idealna upotreba prostora. Dostupno u raznim dizajnerskim završetkom. Osigurana su jednostavna uputstva za instalaciju.providana sa ograničenim vijek trajanjem. Ispunite svoj dekor sa ovom sitno izrađenom sapunom. Čuvajte svoj kontratop čist i nereda besplatno dok dodajete završni dodir na vaš prostor. Napravljen od čvrstog mesinga i opremljen je životnim likovnim likovima za osiguranje proizvoda nikada neće hrđati. Kolekcija tango moderna je ona koja sadrži filijum u obliku kapsule koji također služi kao kuke za rubene kuke i multi kuke istaknuti u ovoj kolekciji. Ovo je odlična kolekcija koja će se obratiti za kupaonicu ili u prahu u dekoru i nudi malo svega što trebate : jednokrevetne i dvostruke ručnike; Police sa integriranim ručnicima; Držač za toaletni papir bez valjka bez valjka; Zidni sapun i četkica za četkicu za zube / nosač za zube; i zidna ogledala ugrađena. Možda je najbolja stvar u ovoj zbirci to što definitivno ima moderan izgled, on služi kao nježan kontrast tradicionalnom dekoru.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.