• Nedavno
01 02 015 Jelo, crtani nosač sa visećim kukom za male predmete za ogrlicu za ručnike

01 02 015 Jelo, crtani nosač sa visećim kukom za male predmete za ogrlicu za ručnike

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sa visećim kukom za održavanje ručnika, ogrlice i drugih malih predmeta. Topla boja i slatki crtani uzorak životinje čine ga sjajnim dekorom. Dolazi sa naljepnicom, lako se drži na zidu bez grebanja vašeg zida, nije potrebna bušenja ili nokti. Svi su dijelovi zaokruženi glatkim, izbjegavajući da povrijede ruke. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, studija i izdržljivo za upotrebu. Sa visećim kukom za održavanje ručnika, ogrlice i drugih malih predmeta. Topla boja i slatki crtani uzorak životinje čine ga sjajnim dekorom. Dolazi sa naljepnicom, lako se drži na zidu bez grebanja vašeg zida, nije potrebna bušenja ili nokti. Svi su dijelovi zaokruženi glatkim, izbjegavajući da povrijede ruke. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, studija i izdržljivo za upotrebu. Značajke : topla boja i slatki crtani uzorak životinje čine ga sjajnim dekorom. Dolazi sa naljepnicom, lako se drži na zidu bez grebanja vašeg zida, nije potrebna bušenja ili nokti. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, studija i izdržljivo za upotrebu. Sa visećim kukom za održavanje ručnika, ogrlice i drugih malih predmeta. Svi su dijelovi zaokruženi glatkim, izbjegavajući da povrijede ruke. Specifikacija : Materijal : PP Boja : Kao slika Opcionalna vrsta : # 1 / # 2 / # 3 / # 4 Veličina proizvoda : Pribl. 145 * 83 * 76mm / 5,71 * 3,27 * 2,99inch lista paketa : 1 * posuđe 1 * Spužvavica 1 * naljepnica.

Više detalja

Material:
PP
Color:
As picture 
Optional type:
#1 / #2 / #3 / #4
Product size:
Approx. 145*83*76mm / 5.71*3.27*2.99inch
Package list:
1 * dish :
1 * Sponge mat :
1 * Sticker :

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.