• Nedavno
ZCMEB sapun za kupatilo držač sapuna za bazni odvodni nosač Tuš držač za skladištenje domaćinstava

ZCMEB sapun za kupatilo držač sapuna za bazni odvodni nosač Tuš držač za skladištenje domaćinstava

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : str. Specifikacija : 4,5 * 9cm. Težina proizvoda : 40g. Automatska drenaža omogućava vodom da brzo prolazi u sudoper. Čuvajte predmete Dryand Clean. Materijal : str. Specifikacija : 4,5 * 9cm. Težina proizvoda : 40g. Automatska drenaža omogućava vodom da brzo prolazi u sudoper. Čuvajte predmete Dryand Clean. Materijal : PPSPecifikacija : 4,5 * 9 CMProduktna težina : 40gaodno odvodnjavanje omogućava da se u pratnji brzo prolazi u sudoper. Okvir Dryand Clean.Spušteni prostor ne zauzima prostor i može se postaviti bilo gdje u kupaonici ili kuhinju. koristi se za sapun, spužvu, četkicu, itd. Pakava, uključujući : 1pc sapun (ne uključuje rekvizite za snimanje) Napomena : Molimo dopustite razliku od 0,2-0,5 cm zbog ručnog mjerenja. Boja stvarnih predmeta može se malo razlikovati od popisa dospjelih Na različit ekran računara, hvala na povuku na sund Standu.due na razliku svjetla i ekrana, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Više detalja

4.5*9cm :

Izbor kupaca

Interdesign Lineo Sindovov

KM 2.33

Trodijelni set uključuje : linijski sadlo u sudoperu, mat za sušenje i ladicu za sudopersve od sigurnosnog, otpornog na hranu, mekani silikon otpornim na hranu Seod sedlo : silikon štiti

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.