• Nedavno
Sawqf White PVC obloge za vešalicu koji se ne kliznim vješalicama protiv ispisa

Sawqf White PVC obloge za vešalicu koji se ne kliznim vješalicama protiv ispisa

Zahvalnost:
KM 312.03

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Lagani i izdržljiv dizajn. 2. Dobra izrada i prekrasan izgled. 3. Jednostavan za obješen na garderobu ili iza vrata itd. 4. Pogodno za vanjsku i unutarnju upotrebu. 5. Učinkovito uštedite više prostora kod kuće i spavaćom sobom. Značajka : 1. Lagan i izdržljiv dizajn.2. Dobra izrada i prekrasan izgled.3. Jednostavan za objesiti na garderobu ili iza vrata itd. 4. Pogodno za vanjsku i unutrašnju upotrebu.5. Učinkovito uštedite više prostora kod kuće i spavaćice. Metalcolors : bijeli, crni, uključen : 32 * 19cmpackage : HANGER * 5 (isključuje druge detalje na slikama.) Dozvolite 1-3cm Grešku zbog ručnog mjerenja. Računalni ekrani i prikaz, stvarne boje mogu se malo razlikovati od slika. Hvala za vaše razumijevanje! Upotrijebite u svom ormaru, šinu, kotrljajućim stalak ili ormarom.

Više detalja

Izbor kupaca

Zerdeko 16 kom.

KM 15.80

Sa dizajnom bez udarca, jednostavan za instaliranje, jednostavno i praktično, kako bi vam donijeli veće vešalicu Materijal : HIPS HANDER HANDER HOUKE HANGERS Organizer izrađen je od do

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.