• Nedavno
ASICS Muški gel-cumulus 21 trčanje cipela

ASICS Muški gel-cumulus 21 trčanje cipela

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Gel tehnologija -. Tehnologija vodiča -. Gumeni potplat. Gel tehnologija -. Tehnologija vodiča -. Pokrenite dalje nego što ste mislili da je moguće s gel-kumulusom 21 tekućim cipelama iz ASICS-a. Cipela je dizajnirana da pomogne u jastuku i podržati noge kada teku velike udaljenosti. Sadrži dvije pjene u sredini : jedna za laganu mekoću i drugu koja dodaje više opruga u vaš korak. Ova cipela također ima stražnju i preciznu gel tehnologiju za apsorpciju premium nivoa. Naša tehnologija vođenja linije pomaže vam da učinite efikasnije, dok unutrašnja pult za petu drži nogu na položaju za dodatnu podršku. Fleksibilna mrežasta Gornja pruža ugodno uklapanje i personaliziraniji osjećaj. Taj je osjećaj izložen zbog časopisa koji oblikuju oblik vašeg stopala za dodatnu udobnost. GEL-CUMULUS 21 Trkeni cipela dolazi sa izdržljivom konsolom koji smanjuje habanje na ključnim udarnim prostorima, dok reflektirajuće detalje o vanjskoj strani gornjeg pojačanja vaše vidljivosti u slabim laganim uvjetima.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Dosegnite nova dostignu�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.