• Nedavno
Hawkwell Kids Atletski firm prizemlje vanjske udobne nogometne cistere

Hawkwell Kids Atletski firm prizemlje vanjske udobne nogometne cistere

Zahvalnost:
KM 20.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izdržljivi TPU outsole nudi dobar zahvat dok se igra u prljavštini ili travi. Čipkani dizajn osigurava podršku i stabilnost dok skačete, udarate, klizi i sprint. Velika sredstva napravljena je izdržljiva i jednostavna za čišćenje, tako da ćete uvijek izgledati najbolje na nogometnom polju. Gumeni potplat. Prozračni materijal Gornja. Sintetička gornja za laganu težinu i izdržljivost. Meka tekstilna obloga za dodatnu udobnost. Gumeni oblikovani Cleats sa konfiguracijom rotacijske vuče. Jedinstvena grafika na sjajnom izdržljivom sintetičkom gornjem dijelu. Gumeni potplat. Prozračni materijal Gornja. Sintetička gornja za laganu težinu i izdržljivost. Meka tekstilna obloga za dodatnu udobnost. Gumeni oblikovani Cleats sa konfiguracijom rotacijske vuče. Jedinstvena grafika na sjajnom izdržljivom sintetičkom gornjem dijelu.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Dosegnite nova dostignu�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.