• Nedavno
FILA muške memorije Sportland trčanje cipela

FILA muške memorije Sportland trčanje cipela

Zahvalnost:
KM 22.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% koža. Uvezeno. Gumeni potplat. Gornja - sintetička koža za podršku, laganu i stabilnost. Midsole - etilen vinil acetat za jastuk i dosljedan osjećaj. Outsole - gumena koja ne označavaju pruža vuku i izdržljivost. Memorijska pena za jastuk. Ove cipele za trčanje Fila pružaju laganu, jastuku i udobnost na svim površinama. Suvremeni dizajn i plasman boja čine ih vrlo kompatibilnim sa svim atletskom i povremenom odjećom. FILA je započela 1911. godine, u malom alpskom gradu Biello, Italiji, mjesto poznatog za proizvodnju najfinijih tekstila na svijetu i tkanja tkanine s besprijekornim kvalitetom, istinite inovacijom i izvanrednim ljepotama. Rođena od grada i njenih tradicija, Fila je neumoljivo izvedena iz Bieldene posvećenosti umjetnosti, luksuzu i eleganciji. Ovo je naše rodnostalo, u našoj je duši i definiše našu budućnost. Nastavljamo obogatiti atletsko iskustvo poboljšavajući udobnost i performanse sa italijanskim dizajnom, kvalitetnim izradom i rafiniranim materijalima. Ne postoji osjećaj baš luksuzan kao da se igra u Fila, i to je razlog našeg postojanja. Stvaramo ono što je poželjno, a ne ono što je potrebno. Ne samo dovoljno, već više nego što trebate. Ovo je Fila.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške staze tenisice

KM 1.00

Gumeni potplat Gumeni potplat Instant Idite na svaki korak Nike Epic react flyknit 2 ažurira prethodni model sa performansama tekućine, lakoće i ulov za oči Ažurirani gornji dijelovi za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.