• Nedavno
Duks žene sportski elastični struk kontrast obvezujući plijen vježbanje biciklističke gaćice

Duks žene sportski elastični struk kontrast obvezujući plijen vježbanje biciklističke gaćice

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% meke tkanine, 5% elastan. Uvezeno. Povucite zatvarač. Izradite visokokvalitetni mekani materijal tkanine. Elastični struk Super kratke kratke hlače, čini da se osjećate ugodno i opušteno. Srednji struk, obvezujući kontrast, jednostavan, ali klasičan. Odlično za vježbanje, fitness, trčanje, trčanje, teretanu, sport, dom, vikend, povremene i svakodnevne nošenje. Prije naručivanja pogledajte grafikon veličine. Srednja kontrola trbuhe, zadržite svoju figuru zakrivljenost. Kontrastni dizajn obvezujući, blok u boji, sportski stil. Seksi kratke hlače Dužina, drugačija od ostalih, slatka za ljetni sport. Istezanje i prozračna tkanina, udobnija za kožu, prijateljski do vrućih dana.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana 5 Kanab Shorts

KM 0.33

Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Ostanite u cijelom danu koji nose prana 5 "kanab kratke hlače PUNKPATDva ručna džepa na prednjoj strani Dva džepa za pa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.