• Nedavno
Bloomingville AH0019 bijeli prugasti zlatni komadi mramorni podmetači sa metalnim umetnim, 4 inčem

Bloomingville AH0019 bijeli prugasti zlatni komadi mramorni podmetači sa metalnim umetnim, 4 inčem

Zahvalnost:
KM 11.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Set od četiri podmetača. Čini fantastičan poklon hostese. Moderan i funkcionalan. Mjere : 4round. Set od četiri podmetača. Čini fantastičan poklon hostese. Moderan i funkcionalan. Mjere : 4round. Danski dizajn u kombinaciji sa nordijskim trendovima trenutka i ambicije da vam date više nego što možete očekivati. Ovo je ono što je Bloomingville bavi. Iz našeg sjedišta u Danskoj dizajniramo, razvijamo i prodajemo širok spektar unutrašnjih stilova - uvijek čuvajući našu priču počela 2000. godine, kada je kreativni direktor, Betina stampe, slijedila njen san i strast i osnovao Bloomingville. Danas je kompanija prerasla u visoko poznati europsku marku s maloprodajnim i distributerima širom svijeta. vaš se ikad mijenjajte na umu. Uzbuđeni smo što dovodimo našu kolekciju Sjedinjenim Državama i nadam se da ćete ga voljeti onoliko koliko i mi. Mnoge su se stvari promijenile tokom godina, ali naši namjenski fokus na povoljne cijene, kvalitet i najviši nivo usluge ostaju isti. Podijelite svoj stil. Ispričaj svojoj priči. Promenite svoj dom.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.