• Nedavno
Cypress home keramički putni šolje, 17 oz., W / kutija, kroz vrtnu kapiju

Cypress home keramički putni šolje, 17 oz., W / kutija, kroz vrtnu kapiju

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne gledajte dalje za svoje potrebe za pićem na idi. Naše krigle su keramika otporna na toplinu; Opremljen, ploča s dvostrukim usnama sadrži 3 prstena od silikona kako bi se spriječilo curenje. Perilica za pranje za vrhunca sigurna; Sadrži do 17 unci. Mjere otprilike 5,25 x 3,5 x 7 inča. Sadrži do 17 oz prema tečnosti. Koristite vrućom ili hladnom pišću. Izrađen iz trajne keramičke - izolirane čaše održava pića topla i uključuje plastični poklopac za sprečavanje izlijevanja. Ove putopisne krigle su mikrovalne mikrovalne, što vam omogućava da ponovo zagrijavate napitak ako je potrebno. Poklopac treba ukloniti prije postavljanja krigle u mikrovalnu. Opremljeni poklopac sadrži plastiku sa dvostrukim usnama i 3 zvona silikona kako bi se spriječilo curenje. Tražite savršen poklon za rođendane, diplomirane, kućne zabave ili praznike? Ovaj personalizirani proizvod je siguran da se sestre za uzbuđenje, bake i bake, prijatelje ili bilo koga da date ovaj poklon. Ovaj nevjerovatan predmet bit će savršen dodatak vašem prostoru cijele godine. Perilica posuđa sigurna, gornji nosač. Mjeri 5 x 7 x 4 inča i drži do 17 oz. Zimzelena poštuje i slavi jedinstvenost u svima nudeći jedan od najvećih svjetskih selekcija doma i vrtne dekore. Tražite savršen poklon za rođendane, diplomirane, kućne zabave ili praznike? Ovaj personalizirani proizvod je siguran da se sestre za uzbuđenje, bake i bake, prijatelje ili bilo koga da date ovaj poklon. Ovaj nevjerovatan predmet bit će savršen dodatak vašem prostoru cijele godine. Perilica posuđa sigurna, gornji nosač. Mjeri 5 x 7 x 4 inča i drži do 17 oz. Zimzelena poštuje i slavi jedinstvenost u svima nudeći jedan od najvećih svjetskih selekcija doma i vrtne dekore. Zimzeen je poznat po svojim visokokvalitetnim komadima za piće koji su idealni za stil života u gomi. Bez obzira na to da li pokrećete narudžbe, udarate u teretanu ili ste dobijate kofeinirane u jutarnjim putu, imamo upravo ono što trebate da ugasite žeđ. Dizajn se kreću od sezonskog do svakodnevnog i pomoći vam da prikažete svoj lični stil.

Više detalja

Izbor kupaca

Kad u nedoumicu galop

KM 29.55

Smiješni ljubitelji za ljubitelje kafe na inspirativnoj konji KONSES poklon za kafu Inspirativna šolja za kafu Smiješne konje šalice za kafu Smiješni ljubitelji za ljubitelje kafe na in

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.