• Nedavno
Ledolomac Merino Unisex Džepni Šešir Zimska Vunena Kapa

Ledolomac Merino Unisex Džepni Šešir Zimska Vunena Kapa

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% Merino Vuna. Uvezeno. Mašinsko Pranje. Vunena džepna kapa : držite glavu prekrivenu ovim vunenim šeširom koji danima na planini ili hladnim danima u gradu stane u bilo koji džep i ima reverzibilan, dvobojni dizajn za dugotrajan stil. Merino vunena kapica za grijanje glave : svestrana kapica s kapicom s lubanjom savija se zaista mala kako bi stala u pantalone i džepove jakne. Izrađena od lagane 100% merino vune. Slojevi MERINO vune : ostanite topli od glave do pete u opremi za vanjsku odjeću Icebreaker. Držite glave pokrivene na planinama, padinama, suđenjima i jezerima sa vunenim kapicama, balaklavama, šalovima, padobranima i trakama za glavu. Vuna i CASUAL : Bilo da se radi o skijanju, kampovanju, planinarenju ili svakodnevnom nošenju, Ice Breaker obezbjeđuje odjeću za muškarce, žene i djecu - držeći porodicu prekrivenu jaknama, kapicama, šalovima, džemperima, pantalonama, helankama, donjim rubljem i više vunene odjeće. Dugovječnost ledolomca : koristimo 85% merino vune i manje sintetičkog materijala od tradicionalnog vanjskog standarda. Sa višenamjenskom i bezvremenskom odjećom naša prirodna alternativa sintetici poboljšava odnos između ljudi i prirode. Uvijek budite spremni za avanture po hladnom vremenu uz ledolomac Merino Pocket Warm Beanie za muškarce i žene! Ove ženske i muške kape za zimu savršen su način za uživanje u vremenu tokom cijele godine. Naši muški i ženski zimski šeširi upravljaju vlagom i grijaće vas čak i kada su mokri, a lako se komprimira u džep kako bi vam bilo prikladno donijeti bilo gdje ako vam je potreban dodatni sloj.

Više detalja

Izbor kupaca

Nathan Reflective Beanie

KM 12.39

88% poliester 12% Spandex Pro stretch Uvezeno Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Rastezljiva pletena tkanina sa brušenom podstavom za toplinu i udobnost Vlaga i brzo sušenje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.