• Nedavno
3m 200 0,375 X 60YD prodajnica papirna traka - 0,375 x 60 metara rola, krep papir, prirodno

3m 200 0,375 X 60YD prodajnica papirna traka - 0,375 x 60 metara rola, krep papir, prirodno

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Najbolje za nekritično maskiranje, držanje, paket i brtvljenje. Izgrađen gumenim ljepilom za snažno trenutno adheziju. Odolijeva podizanje i uvijanju. Lako rukovanje i odmotavanje. Torpija za unutarnju upotrebu. Tapecase komunalna namjena traka koja se pretvorila sa 3m 200 - je 4,4 mil prirodne boje Crepe papir traka s gumenim ljepilom. Ova traka osjetljiva na pritisak kompatibilna je s širokim rasponom površina koje ga primjenjuju za nekoliko nekritičnih maskiranja boja ili opće namjene, za spajanje i brtvljenje aplikacija. Ova kaseta sadrži posebno dizajnirani krem ​​za praćenje papira koji sadrži lako rukovanje, odmotavanje i sušenje ruku dok se odupiru klizajućim. Namijenjen za unutarnju primjenu. Uz trenutak adhezije koji se zalijepi na širok izbor površina i pomaže u smanjenju rada i dobrog držanja moći da pomogne uprkos podizanju ili uvijanju. Papir za krep pruža sukladnost za jednostavno rukovanje i primjenu. Jednostavan za suzanje, a opet se odmahuje. Posebna obrada lečenja omogućava jednostavno korištenje kontrolirano odmotavanje. Ne preporučuje se maskiranje boje, ali može se koristiti za nekritične aplikacije. Dizajniran za samo za unutarnju upotrebu, a ne bi se ne treba podvrgnuti vanjskom ili UV izloženosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Traka slika • 1 x 50 ft

KM 4.00

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.